Werkwijze

Hoe gaan we te werk

Om voor uw gemoedsrust te zorgen, hebben wij een specifieke en unieke werkwijze. Samen met u gaan we op zoek naar een oplossing op maat. Dit doen we op een gestructureerde manier:

Stap 1: Analyse

Samen met u gaan we uw specifieke situatie in kaart brengen. Ieder gezin/bedrijf is anders en heeft dan ook andere behoeftes en noden. Objectief nemen we onder de loep welke risico’s en gevaren er loeren voor uw bezittingen en financiën, uw aansprakelijkheid, uw mobiliteit en de andere grote vraagtekens van het leven (overlijden, gezondheid, pensioen, zorgbehoevendheid).

 

Stap 2: Invulling

De financiële en verzekeringswereld is een ingewikkeld kluwen. Wij gaan voor u als experts in ons vakgebied op zoek naar een totaaloplossing. Hierbij gaan we altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding door als makelaars en bankagent een vrije marktconsultatie te doen. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw budget. Daar waar nodig treffen we de juiste voorzieningen, wat goed is blijft behouden, wat te veel of overbodig is wordt geschrapt.

 

Stap 3: Bespreking en Overleg

We zitten samen met u aan tafel om de resultaten van onze analyse en berekeningen te bespreken. We luisteren naar u en schaven ons voorstel bij naargelang uw behoeften en/of voorkeuren. Dit uiteraard bij een goede tas koffie.

 

 

Stap 4: Beheer en Monitoring

De administratie en het beheer van uw polissen nemen wij volledig in handen. Bij een schadegeval behartigen wij met hart en ziel uw belangen. Indien uw persoonlijke situatie doorheen de jaren wijzigt, dan sturen wij uw voorzieningen bij. Dat is nu eenmaal maatwerk. Wij investeren ook continu in technologie en verbeteringen om u een zo breed mogelijke service aan te bieden.

 

Met andere woorden, u kan altijd bij ons terecht voor een luisterend oor. Zo leiden wij u een leven lang doorheen het financiële doolhof van verzekeringen, vermogensadvies en kredieten.

 

lees ook