Onze filosofie

Onze Filosofie: wij zorgen voor Uw Gemoedsrust

Verzekeren, het doet meteen denken aan bonus-malusgraden, premies en kapitalen. Maar waar draait het effectief om? We verliezen het soms uit het oog, maar het lot kan soms vreemde wendingen met zich mee brengen. Daar willen we ons van vrijwaren. Want uiteindelijk is dat de essentie van verzekeren, namelijk het beveiligen tegen de negatieve (financiële) gevolgen van plotse en onverwachte gebeurtenissen. Dat is althans de droge definitie.

Wat we in de praktijk eigenlijk willen is met een gerust gemoed ’s nachts gaan slapen. Alle Maya-kalenders ten spijt, we weten nu eenmaal niet wat de dag morgen zal brengen.

Wat we wel, samen met u als cliënt kunnen doen, is het treffen van voorzieningen voor die onzekere gebeurtenissen zodat u zich op de andere belangrijke zaken in het leven kan concentreren.

Wij streven er naar dat u complete gemoedsrust geniet. Wat bedoelen we daar mee? De Grieken wisten 2000 jaar geleden al dat dit het hoogst na te streven goed is. Ataraxia noemden ze het. En we moeten Epicurus daarin bijtreden. Wie zorgeloos door het leven gaat is een bevrijd persoon.

Alle zorgen in uw leven kunnen we helaas niet wegnemen. Voor liefdesproblemen en aanverwanten had ook Epicurus geen antwoord. Maar we kunnen wel samen met u de risico’s uit het dagdagelijkse leven bekijken, analyseren en incalculeren waardoor u en uw gezin ’s avonds met een gerust gemoed op beide oren kunnen slapen.

Samen zorgen wij voor uw gemoedsrust, een leven lang. Dat is onze missie!

Neem zeker ook een kijkje op onderstaande pagina’s hoe we hierbij te werk gaan en wat ons drijft!