Oldtimers & Exclusieve Wagens

Verzekering Oldtimers en Exclusieve Wagens

De bedwelmende geur van benzine, het zingen van de motor hoog in de toeren, de zinnenprikkelende lijnen van het koetswerk … of met andere woorden, het recept van een passie.

En voor die passie bent u bij Kantoor Hoydonckx in Genk aan het juiste adres, want als ware petrolheads stroomt ook door onze aderen benzine. Met name Hendrik maakt graag tijd voor u vrij om te babbelen en dromen over uw luchtgekoelde boxermotor. Of over de charmes van tussengas waardoor de uitlaat knettert en huilt.

Of u nu een adept bent van Italiaanse volbloeden, of eerder een aanhanger van de heren uit Affalterbach, of hanteert u “Freude am Fahren” als levenscredo? We spreken hoe dan ook dezelfde taal. Daarom vertrouwt u de verzekering van uw dierbare en exclusieve wagen ook best toe aan iemand die uw passie begrijpt!

 

We bieden interessante en vindingrijke oplossingen aan voor de verzekering van uw oldtimer of exclusieve auto. We werken samen met de nichespelers in dit exclusieve segment waardoor we altijd een goede marktconsultatie kunnen doen. Prijs-kwaliteit zorgen wij voor de beste oplossing voor de autoverzekering van uw Porsche, Mercedes AMG, BMW M, Ferrari, Lotus, Jaguar, Maserati, Audi RS, Lamborghini, Wiesmann of andere volbloed sportwagen/oldtimer.

 

Hebt u meerdere oldtimers, collecties of exclusieve auto’s in bezit? U zal verbaasd zijn welke voordelen wij u kunnen bieden!