Waarden

Wat drijft ons

Kantoor Hoydonckx BVBA is al verschillende decennia de vertrouwenspartner voor verzekeringen, beleggingen en kredieten. Dit doen we vanuit ons kantoor in Genk waar wij onze unieke kijk op deze toch wel droge materies graag aan u voorstellen.

Als familiebedrijf hanteren wij automatisch andere waarden en normen dan louter en alleen winstmaximalisatie op korte termijn. De betrokkenheid, het met hart en ziel meedenken met u en uw projecten en plannen. Het maakt dat we vertrouwenspartners worden, niet gewoon klant-leverancier.

Die persoonlijke band en gemoedelijke wijze van zaken doen is onze grootste drijfveer. Bij ons geen nummers maar voornamen. En een babbeltje over de prestaties van Racing Genk (of Juve of Barça of Bregel) durft al eens langer duren dan u in uw agenda voorzien had.

Wij zijn dan ook fier op onze complete onafhankelijkheid. Geen externe aandeelhouders, partners of investeerders, louter mensen die voldoening uit hun werk willen halen. Dit staat ons toe om zonder externe druk of belangenvermenging onze eigen koers, visie en werkwijze te ontwikkelen op lange termijn. Onze integriteit is dan ook onze grootste troef!

Neem zeker een kijkje op onderstaande pagina’s om ons beter te leren kennen. Een vertrouwenspartner kiezen voor uw financiële zaken doet u nu eenmaal best na een grondige en kritische analyse.